Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013 21:33

Μήλος: Pre game της 15ης αγωνιστικής | Πρωτάθλημα 79’-80’

Με τις αναμετρήσεις των ομάδων Α.Ο.ΚΙΜΩΛΟΥ – ΤΡΥΠΗΤΗΣ και ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ.Α.Σ – BARCELIOMA συνεχίζεται το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για την 15η αγωνιστική και τελευταία του Γ΄ Γύρου.

milos-medousa-cafe

Ενώ απομένει ένας ακόμη γύρος ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο είναι η ομάδα του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ που προηγείται με σημαντική διαφορά στην βαθμολογία.

Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής διοργάνωσης του τοπικού πρωταθλήματος ο αγώνας Α.Ο.ΚΙΜΩΛΟΥ – ΤΡΥΠΗΤΗΣ θα διεξαχθεί το Σάββατο 2-3-2013 και ώρα 15,30 με διαιτητή τον κ. Καντσό Μανούσο και βοηθούς επόπτες τους κ. Βικελή Μάριο και Μαυρογιάννη Γεώργιο. Παρατηρητής αγώνα ορίσθηκε ο κ. Παγώνης Ιωάννης.  

Ο αγώνας ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ.Α.Σ – BARCELIOMA θα διεξαχθεί την Κυριακή 3-3-2013 και ώρα 15,30 με διαιτητή τον κ. Μαθιουδάκη Γεώργιο και βοηθούς επόπτες τους κ. Ρούκη Κοσμά και Λίλλη Κώστα. Παρατηρητής αγώνα ορίσθηκε ο κ. Αιβαλιώτης Αντώνιος.

Σε κάθε παιχνίδι ορίζεται Παρατηρητής αγώνα, αρμοδιότητα του οποίου είναι ο έλεγχος ανάρμοστης συμπεριφοράς παικτών που δεν είδαν ο διαιτητής και οι επόπτες και γενικότερα να μεταφέρει στην Επιτροπή το κλίμα του αγώνα. Επίσης στο καταστατικό της επιτροπής δεν προβλέπεται θέμα προς συζήτηση παράπονα παικτών και παραγόντων για τους διαιτητές, οι οποίοι τόσο οι διαιτητές όσο και οι επόπτες περιβάλλονται της απολύτου εμπιστοσύνης.

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ

Α.Ο.ΚΙΜΩΛΟΥ: ο κεντρικός αμυντικός της Κιμώλου Γαλλής Χρήστος θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας από κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στον προηγούμενο αγώνα, αντίθετα θα επανέλθει το μεγάλο κανόνι και πρώτος σκόρερ Γιώργος Μπερερής.

ΤΡΥΠΗΤΗ: Πλήρης θα εμφανισθεί η φορμαρισμένη και έμπειρη ομάδα της ΤΡΥΠΗΤΗΣ με μοναδικό ερωτηματικό την συμμετοχή του επιτελικού μέσου Θωμά Πάντου, λόγω προβλήματος τραυματισμού. Όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας πιστεύουν στην νίκη που θα φέρει την ομάδα ξανά στην 2η θέση.

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ: Το ακλόνητο φαβορί για την νίκη κόντρα στην ουραγό ομάδα της βαθμολογίας BARCELIOMA. To μυαλό όμως όλων είναι στο μεγάλο ντέρμπυ που θα δώσει η βασική ομάδα στην Σύρο το Σάββατο με τους Νέους Ολυμπιακού Σύρου.

BARCELIOMA: Οι απουσίες σημαντικών παικτών, δεν πτοούν τον παίκτη προπονητή της ομάδος Νίκο Μάλλη, ο οποίος θα βρει πάλι τον τρόπο για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση της ομάδος του, κόντρα στον μεγάλο αντίπαλο τον ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟ.

Ρεπό έχει η ομάδα των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ/ΠΟΛΛΩΝΙΩΝ η οποία προετοιμάζετε για το μεγάλο ντέρμπυ της επόμενης αγωνιστικής με την ομάδα της ΤΡΥΠΗΤΗΣ, αναμέτρηση που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την 2η θέση στην τελική κατάταξη.

epitropi-2013-2-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΒΑΘΜΟΙ

ΓΚΟΛ

ΝΙΚΕΣ

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

ΗΤΕΣ

1.

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

9

25

36 - 14

8

1

0

2.

ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΙ

11

18

20 - 21

6

0

5

3.

ΤΡΥΠΗΤΗ

11

17

24 - 21

5

2

4

4.

A.O. KΙΜΩΛΟΥ

10

10

25 - 33

3

1

6

5.

BARCELIOMA

11

6

18 - 34

2

0

8

epitropi-2013-2-2

ΣΚΟΡΕΡ:

Πρώτος σκόρερ του τουρνουά είναι ο κεντρικός φορ της ομάδος του Α.Ο ΚΙΜΩΛΟΥ Γιώργος Μπερερής με 16 γκόλ, ακολουθούμενος από τους Ζούλια Άγγελο του ΠΑΣ, και Μαρουδίτση Θεόδωρο της ομάδος «ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΙ/ΠΟΛΛΩΝΙΑ» που έχουν πετύχει από 8, ο Καμπανάρος του ΠΑΣ έχει 7, ενώ 6 γκολ έχει σημειώσει ο Ψαθάς Νικόλαος επίσης παίκτης του ΠΑΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 79 – 80.

Ο   Π.Ο. ΑΔΑΜΑΝΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Δραματικό ήταν το φινάλε του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Μήλου 79 - 80 . Πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Π.Ο.Α που στον αγώνα μπαράζ κέρδισε 2 – 1 τον Παμμηλιακό. Το παιχνίδι έγινε κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες στις 24-2-79 και χρειάστηκε ημίωρη παράταση μετά το 1 – 1 του κανονικού αγώνα για την ανάδειξη του νικητή. Τελικά ο Π.Ο.Α πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 117΄και κατάκτησε την νίκη και τον τίτλο του πρωταθλητή. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαν. Βελετάς . Οι δύο ομάδες αγωνίσθηκαν με τους: ΠΟΑ: Ραυτόπουλο, Δαλμυρά, Ξυδού, Τραπατσέλη, Χρόνη, Κουρέλη, Λυμπερόπουλο, Συμεωνίδη, Ντουφετζίδη, Παπαφίλη, Γαιτανή.

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ: Μουστάκα, Καβαλιέρο , Μποφίλιο, Αραπάκο, Παλαιό, Ηλιόπουλο, Νίνο, Σοφικίτη, Μωραίτη, Γενναδόπουλο, Ν.Μάλλη, Μ.Μάλλη.

Στην νικήτρια ομάδα απονεμήθηκε το κύπελλο που είχε αθλοθετήσει ο Εξωραιστικός Σύλλογος Πολλωνίων. Πριν από τον αγώνα προσφέρθηκαν ανθοδέσμες.

Χαρακτηριστικό του μεγάλου ενδιαφέροντος και του φανατισμού που προκάλεσε το παιχνίδι, είναι ότι λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα προσγειώθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ειδικά ναυλωμένο ελικόπτερο από την Διοίκηση του ΠΟΑ μεταφέροντας 2 παίκτες του ( Χρόνη και Τραπατσέλη χρυσού σκόρερ στην παράταση) που είχαν αποκλειστεί στην Αθήνα λόγω απαγορευτικού.

Εκτός του ΠΑΣ, και του ΠΟΑ στο παραπάνω πρωτάθλημα συμμετείχε και η ιστορική ομάδα του ΙΕΡΑΚΟΣ.

(Χρήσιμες πληροφορίες από το αρχείο της «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ).

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares